Take a fresh look at your lifestyle.

У Мелітополі мешканці міста складають для окупантів списки покинутих квартир

0 1 034

У Мелітополі деякі старші по будинках співпрацюють з окупантами – складають списки квартир, де ніхто не проживає, та списки квартир, в яких проживають військові та посадовці.

Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров на своїй сторінці у Фейсбук:

?Наша команда відправила черговий гуманітарний конвой до Мелітополя. Російські військові не пропускали його протягом декількох днів. Минулу гуманітарну допомогу, яку ми передали мелітопольцям, окупанти видавали від свого імені.
?Окупанти продовжують грабувати комунальні підприємства Мелітополя. Вчора вкрали всю техніку КП «Чистота».
?Деякі старші по будинкам співпрацюють з окупантами – складають списки квартир, де ніхто не проживає, та списки квартир, в яких проживають військові та посадовці.
?Попереджаю, що за колаборацію з ворогом передбачена кримінальна відповідальність відповідно до законодавства України.
?Слідом за Галиною Данильченко в Мелітополі з’явився черговий фейковий мер Володимир Рогов.
?На базі Запорізької обласної військової адміністрації почала працювати гаряча телефонна лінія для людей, у яких російські окупанти викрали рідних та близьких. Номер телефону – 0800 503508.
?Для родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки, ЮНІСЕФ разом із Мінсоцполітики розпочали програму грошової допомоги.
?Дякую керівництву шкільних і дошкільних закладів Мелітополя. Сьогодні всі без винятку директори написали заяви про звільнення в знак протесту проти співпраці з окупантами.

 

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.