Take a fresh look at your lifestyle.

Росіяни вранці проснулись у новій реальності: найгірший сценарій для росії вже здійснюється

0 2 042

Військові кажуть, що завдяки такій командній роботі, окупанти відступили, та звісно, вже як завжди, понесли значних втрат.

Загалом можна сказати, що кожного дня всі наші українські військові трощать дуже, ну дуже багато ворожої техніки. Залишається лише дочекатися, коли вона в них вже закінчиться. А нашого українського духу вистачить ще надовго!

Таку думку озвучив російський підприємець Дмитро Потапенко. Вже в проміжку з 10-20 квітня розпочнеться нова хвиля змін, у ході якої спостерігатиметься брак лікарських препаратів та продукції категорії “фреш”, під якою фахівці мають на увазі продукцію власного виробництва та свіжі продукти: фрукти, овочі, свіже м’ясо та риба

Ця категорія продуктів найбільше страждає від розриву логістики. Ближче до кінця квітня багато компаній, у тому числі металургійних, енергетичних, можуть зіткнутися з тим, що у них ряд поставок і платежів стане на інкасо.

“Оскільки ціна товару зросла, тобто інгредієнтів у тому кінцевому продукті. Самого товару немає, поставок немає, дістати це неможливо”, – заявив експерт.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.