Take a fresh look at your lifestyle.

“Занадто багато вбитих солдатів”: у росії припинили виплати родичам загиблих в Україні

0 1 280

За всі 48 днів війни з росією на території України залишилася не одна тисяча окупантів. Більшість загиблих та поранених росіяни навіть не забирають з собою.

За останній тиждень на територію росії вивезли тіла лише кілька сотень загиблих російських солдатів. При цьому кількість загиблих становить кілька тисяч осіб.

Як повідомляють спецслужби, у багатьох випадках командування військ повідомляють що похованням рідної людини родичам прийдеться займатися самостійно, але і перевезення також сім’я повинна організувати за свій кошт.

Однак, як того і очікувалось, родичі загиблого солдата більше питають про “путінську” компенсацію. Однак, через правило “нема тіла – нема діла” родичам все таки приходиться платити за транспортування тіла або на компенсацію у кілька мільйонів вони можуть не розраховувати.

Послуги з перевезення коштує щонайменше кількасот тисяч рублів. Для цього вони беруть гроші в кредити та платять шалені відсотки. Та навіть коли сім’я отримує тіло загиблого то є подальші інструкції для отримання компенсації. Також після привезення тіла проводиться так зване “розслідування”. Смерть солдата мають підтвердити щонайменше двоє побратимів.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.