Take a fresh look at your lifestyle.

“Відпочинок закінчився трагедією”: на Одещині на пляжі загинув чоловік, підірвавшись на міні

0 239

У курортному селі Грибівка Одеської області на міні підірвався чоловік. Він загинув, проігнорувавши заборону відвідування пляжів.

Трагедія сталася увечері в суботу, 11 червня. Це на своїй сторінці у Facebook підтвердив речник голови Одеської ОВА Сергій Братчук (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

За даними Telegram-каналу “Новости Одесса”, чоловік прийшов до моря разом зі своєю родиною. Він пішов “міряти глибину”, і в результаті підірвався.

Попередньо, загиблий і його рідні – переселенці з Донецької області. Telegram-спільнота “Одесса INFO” з посиланням на джерела пише, що тіло українця через потужний вибух підкинуло на 15 метрів від води.

 

Грибівка на карті.

Братчук висловив співчуття сім’ї загиблого. Спікер обласної військової адміністрації був дуже емоційним і нагадав: влада постійно говорить про те, що відвідувати пляжі категорично не можна.

“Я не знаю, скільки ще раз потрібно повторювати всім, хто намагається стати головним кандидатом на премію Дарвіна, для тупих і безвідповідальних, і [хто] намагається разом із власними дітьми – маленькими чи старшими – робити селфі біля табличок, де написано “заміновано” чи “міни”… Як до вас ще докричатися?! Щоб ваші руки, ноги, голови не літали над Чорним морем і пляжами Одещини?” – поставив риторичне запитання він.

Братчук наголосив, що зараз триває війна і все заміновано. Він порадив тим, кому хочеться до води, залізти у ванну й облити себе з глечика.

Повідомлення чиновника.

Нагадаємо

 

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.