Take a fresh look at your lifestyle.

Блогер Анастасія Гаврильченко ділиться враженнями про українських бьюті-майстрів

0 36

Срібний призер Чемпіонату світу з рукопашного бою та п’ятиразова чемпіонка України з тхеквондо Анастасія Гаврильченко продовжує ділитися своїм життям у соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно спортсменка показала, як вони святкували рік СПА б’юті-салон Face&Body Aesthetik у Німеччині.

Блогерка Анастасія Гаврильченко розповіла, що зараз у салоні працює багато українок. Спочатку команда складалася з майстрів різних націй – албанок, німок, італійок та ін. Але коли почалася війна в Україні, багато українок були змушені залишити свої міста у пошуку безпечного місця.

В Інстаграмі з Анастасією зв’язалося багато майстрів з України, які просили про допомогу та роботу. Дівчина нікому не відмовила та створила нові робочі місця. Більш того один із кабінетів у її салоні Face&Body довгий час був порожнім. А коли з’явився майстер-перукар з України, його обладнали під цю послугу, купили необхідне обладнання. Завдяки цьому у салоні з’явився повний спектр послуг для волосся, у тому числі й нано капсульне нарощування.

Також до команди долучилася лікар, яка вже 8 років живе в Німеччині, а сама є українкою з міста Дніпро. Вона також вирішила приєднатися до Face&Body та гідно проявила свій професіоналізм.

«Я ціную кожну людину у своїй команді, але українські майстри для мене – це ніби рідна душа, вони дарують мені відчуття домівки», – зазначила спортсменка.

Анастасія відзначає професіоналізм, відповідальність та впевненість майстрів з України у своїх діях. Вони швидко вчаться, з легкістю діляться своїм досвідом та навчають колег. Спортсменка зазначає, що українські майстри на вашу золота. Анастасія Гаврильченко повністю задоволена командою, яку їй вдалося зібрати у салоні Face&Body Aesthetik у Німеччині.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.