Take a fresh look at your lifestyle.

Сервіс онлайн платежів IBox. Які причини ним користуватися?

0 34

У сучасному світі люди мають унікальну можливість оплачувати багато видів послуг та проводити деякі фінансові операції, наприклад опласувати комунальні послуги не виходячи з дому. Спеціально для цього розроблено сервіс Ibox. Він дає доступ до великої кількості опцій, якими можна скористатися та які спростять вам життя, за посиланням https://ibox.ua/communal. Але спочатку варто більше дізнатися про особливості роботи цього порталу.

Популярні послуги

Достатньо зробити всього кілька кліків, щоб сплатити комунальні платежі, хостинг, поповнити мобільний рахунок, зробити переказ між картами, оплатити інтернет та багато іншого. У цьому компанія постійно працює над розширенням переліку послуг.

При цьому користувачі можуть бути впевненими, що їх персональні дані будуть у безпеці. Інформація надсилається через закриті мережі та сертифіковані міжнародні платіжні системи. Також у роботі використовуються сучасні способи перевірки, шифрування та передачі закритих даних. Обробка особистих даних користувача відбувається автоматизованим чином і ніхто, включно з одержувачем коштів, не має доступу до особистої інформації про користувача.

Переклад між картами

Для здійснення цієї операції потрібні лише дані про власну карту та картку одержувача. Відкривши відповідну сторінку сайту, необхідно заповнити поля та клацнути на кнопку про оплату. Після цього на телефон користувача прийде код підтвердження, необхідно ввести його у відповідному розділі.

При необхідності клієнт може зберегти чи навіть роздрукувати квитанцію. До інших плюсів належить:

  • можливість робити переказ між картами будь-яких банків;
  • послуга доступна у будь-який час доби;
  • зарахування грошей відбувається практично миттєво.

Але головний плюс у тому, що не потрібно відвідувати банк та витрачати час. При цьому можна погасити навіть банківський кредит.

Погашення позик

Для виплати боргу за позикою достатньо мати при собі номер договору, телефон, який використовувався при оформленні та в деяких випадках потрібний ІПН. У відповідному розділі сайту слід вибрати організацію, з якою укладено угоду та заповнити усі електронні форми.

Зарахування коштів відбувається дуже швидко, лише в деяких випадках кошти надходять на рахунок протягом 2-5 днів. Важливий плюс погашення боргу в такий спосіб полягає в тому, що комісія з таких платежів буде мінімальною.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.