Take a fresh look at your lifestyle.

“Одразу перераховую 1000 доларів тим хто дасть копняка…”: Оля Полякова здивувала своїх підписників умовою…

0 26

Артистка Оля Полякова оголосила про свою оригінальну акцію, відгукнувшись на новину про те, що російські артисти-путіністи Микола Басков і Григорій Лепс платитимуть мільйони рублів тим, хто підб’є техніку ЗСУ.

На своїй сторінці в Instagram Полякова розмістила емоційне відео, в якому повідомила, що своєю чергою вигадала також акцію, яка не залишить українців байдужими.

“Xoчy зaпpoпoнyвaти вaм тe, щo peaльнo. Зa кoпнякa Кoлí Бacкoвy í зa плювoк в мo pдy Лeпcy – дaю тиcячy дoлapíв oдpaзy нa кapтy. Oдpaзy пepepaxoвyю. Знíмaєтe цe нa вíдeo – aбo як пл юєтe в мo pдy oднoмy, aбo як дaєтe пíд cp aкy дpyгoмy. Heвaжливo кoмy í щo. A якщo щe дo цьoгo дoдaти “Слaвa Укpaїнí” – тo двí. Дaвaйтe зaп люємo циx гíм нюкíв”, – каже у відео Полякова.

Згадаємо, що днями путіністи Микола Басков і Григорій Лепс зробили заяву. Вони пообіцяли платити мільйони рублів (а це 434 тис. грн) за кожен підбитий танк Leopard. Басков повідомив, що поки жодних виплат не було, і вони планують реалізовувати їх через Міноборону разом із “Російською медіагрупою”.

За словами Баскова, до цієї “благородної ініціативи” долучаться й інші російські виконавці.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.