Take a fresh look at your lifestyle.

На Франківщині чоловік зґвалтував та задушив 9-річну дівчинку

0 608

Вчора, 18 червня, о 17:45 годині до поліції надійшло звернення 40-річного батька 9-річної дівчинки, який повідомив про зникнення своєї доньки.

За інформацією батька, дитина пішла близько 15:00 години до своєї сестри, але так і не дійшла до місця призначення. Загублену дитину не було можливості знайти, оскільки її мобільний телефон був поза зоною дії мережі.

За даними поліції Івано-Франківської області, весь персонал Косівського районного відділу поліції негайно розпочав пошуки. Близько 21:30 години правоохоронці виявили тіло дитини з ознаками насильницької смерті в хащах на території селища. Також поруч був знайдений одяг дівчинки. Після проведення розслідування поліцейським вдалося встановити, що до цього жахливого злочину причетний 34-річний двоюрідний брат, який є братом батька дівчинки.

У той день підозрюваний чоловік прибув у гості до свого двоюрідного брата. Незабаром дитина вирушила до своєї сестри, а підозрюваний чоловік пішов за нею. Зловмисник спропонував скоротити шлях і таким чином приманив дитину у хащі. Там він скоїв жахливий злочин, зґвалтувавши та задушивши дівчинку. Підозрюваний чоловік зізнався у вчиненні злочину.

Правоохоронці вилучили записи з камер відеоспостереження та оперативно встановили особу, причетну до скоєння цього тяжкого злочину. За декілька годин підозрюваного, який раніше мав судимість за злочини проти статевої недоторканості та майнового характеру, було затримано в смт Кути. Вирішується питання про оголошення підозрюваному про підозру у вчиненні злочину, передбаченого пунктом 2, частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За цим злочином підозрюваному загрожує покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.