Take a fresh look at your lifestyle.

25-річний львівський рятувальник загинув у ДТП з фурою біля Городка

0 465

У цю неділю, а саме 20 серпня, відбулося ДТП недалеко від Городка, що розташований на території Львівської області.

На дорозі Миколаїв-Жовква-Бібрка, недалеко від села Залужани, яке знаходиться в Львівському районі, сталося зіткнення автомобіля Volkswagen Passat та фургона, що перевозив тюки сіна.

Зіткнення призвело до трагічних наслідків: загинув 25-річний водій легковика, Володимир Більовський, який також був працівником ДСНС Львівщини. За інформацією, подія мала місце о 10:40.

Інцидент стався, коли Volkswagen Passat, за кермом якого перебував 25-річний житель Городка, зіткнувся з фургона MAN, водієм якого був 67-річний чоловік. На жаль, внаслідок зіткнення водій легковика отримав смертельні травми і помер на місці, а пасажирка, 30-річна жінка з міста Городок, була доставлена в лікарню для подальшого лікування. Також водій фургона був госпіталізований для обстеження.

Про втрату старшого лейтенанта служби цивільного захисту, начальника пожежно-рятувального поста міста Судова Вишня, Володимира Більовського, повідомили представники ДСНС Львівщини. Співчуття через його трагічну смерть також висловив колектив городоцької школи №3, де він навчався.

За даною аварією поліція Львівщини розпочала кримінальне провадження згідно зі статтею 286 частини 2 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. В даний момент встановлюються всі обставини аварії.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.