Take a fresh look at your lifestyle.

Одноразові пакети: бюджетний та доступний вид пакування

0 31

Одноразові поліетиленові пакети (https://www.simi.kiev.ua/polyetylenovye-pakety/) міцно увійшли до нашого повсякденного життя. Ми використовуємо їх повсюдно — для покупок у магазинах та на ринках, для зберігання продуктів удома, для пакування речей під час переїзду або при відправці посилок «Новою Поштою».

Поліетиленові пакети привабливі за рахунок невеликої вартості, компактності та легкості. Далі розглянемо інші їхні переваги, які забезпечують їхню популярність, а також розглянемо, де і для чого найчастіше їх використовують.

Переваги одноразових пакетів з поліетилену

  1. Вартість. Одноразові пакети коштують дуже дешево, порівняно з багаторазовими альтернативами. Ціна за один пакет у роздріб зазвичай не перевищує 4 гривень. Якщо купувати гуртом, можна розраховувати й на 1 гривню за штуку.
  2. Легка вага та компактність. У складеному вигляді пакет займає мінімум місця та практично невагомий. Його зручно носити із собою, складати у сумку чи кишеню. Вага одного пакета всього 3-5 грам, що значно легше, ніж у багаторазових сумок.
  3. Міцність. Поліетиленові пакети досить міцні та витримують вагу до 20 кг. Вони можуть використовуватись багаторазово, не рвуться від ваги продуктів. Завдяки еластичності матеріалу пакет розтягується при наповненні. Щільне плетіння ниток поліетилену не дозволяє протікати.
  4. Гігієнічність. Одноразові пакети – більш гігієнічний вид упаковки за рахунок одноразового використання. Вони не накопичують запахи від продуктів, які переносилися раніше, що особливо важливо при упаковці харчових продуктів. Самі пакети виготовляються із нейтрального до продуктів матеріалу. Вони не вбирають запахи, на відміну від сумок із тканини. Це дозволяє надовго зберегти свіжість та аромат.
  5. Розмаїття. Пакети випускаються у величезному асортименті – різних розмірів, кольорів. Є також варіанти із ручками, клапанами, кнопками. Така різноманітність дозволяє підібрати упаковку під будь-яку мету та будь-який смак.

Де і для чого використовують одноразові пакети?

Різнокольорові пакети з поліетилену

Одноразові пластикові пакети є універсальними та можуть використовуватися для вирішення широкого кола завдань:

  • Для покупок у магазинах та на ринках. Це найпоширеніше застосування пакетів для упаковки та перенесення куплених продуктів та інших товарів.
  • Для короткочасного зберігання продуктів вдома. Наприклад, для заморожування овочів, зберігання окремих інгредієнтів, залишків їжі. Пакети гігієнічні та не пропускають запахи.
  • Як пакети для сміття вдома або в машині. Економічний варіант тимчасового нагромадження сміття.
  • Для упаковки речей під час переїзду, зберігання, перевезення. Пакети надійно захищають вміст.
  • Для поштових та кур’єрських відправлень. У пакет можна запакувати речі, що не б’ються, документи.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.