Take a fresh look at your lifestyle.

Помилки під час офісного переїзду: чого краще не допускати

0 11

Переїзд офісу — непростий і трудомісткий захід, що вимагає ретельного планування та координації. Від його правильної організації може залежати не лише рівень стресу співробітників, а й тривалість простою у роботі офісу.

У процесі вантажоперевезення легко припуститися помилок, які можуть призвести до непотрібного клопоту, підвищених витрат і втрати часу. Далі ми розповімо, чого слід уникати при організації офісного переїзду, і дамо практичні рекомендації, дотримуючись яких весь процес пройде швидко та легко. А для того, щоб переїзд у новий офіс пройшов легко і невимушено, краще замовити цю послугу у перевіреній компанії, наприклад, тут www.inka-trans.ua/perevozki-kiev/ofisnyj-pereezd.

ТОП-7 помилок при переїзді офісу

Помилки при організації переїзду в новий офіс

Під час організації офісного переїзду можливі помилки, особливо якщо вантажоперевезенням займаються люди без належного досвіду. Ось кілька найпоширеніших факапів:

  1. Відсутність чіткого плану. Без ретельного планування, що враховує всі деталі та етапи, переїзд може зайняти набагато більше часу, а це позначиться на загальному бюджеті заходу.
  2. Недооцінка тимчасових витрат. Переїзд займає більше часу, ніж здається здавалося б. Недооцінка необхідного часу може призвести до поспіху, внаслідок чого речі будуть упаковані недостатньо надійно та можуть бути пошкоджені під час транспортування.
  3. Невраховані додаткові витрати. При підрахунках враховуйте не лише оплату послуг перевізника, але й пакувальні матеріали, додаткову плату за поверховість, перенесення важких та великогабаритних предметів та інше. Непередбачені витрати можуть суттєво збільшити бюджет.
  4. Помилки при упаковці. Неправильне пакування може призвести до пошкодження обладнання та меблів під час перевезення. Підійдіть до процесу відповідально – використовуйте пухирчасту плівку, скотч, гофрований картон. Їх можна придбати в «Епіцентрі» або в будь-якому іншому будівельному магазині.
  5. Прорахунки з логістикою. Перед плануванням маршруту обов’язково уточніть, чи є в новому офісі ліфт, місце для того, щоб припаркувати вантажний автомобіль, чи широкі дверні отвори. Сплануйте маршрут заздалегідь з урахуванням усіх пробок — у цьому допоможе фахівець із транспортної компанії.
  6. Неправильний вибір перевізника. Не відштовхуйтеся при виборі мувер тільки від вартості послуг з вантажоперевезення. Це може спричинити проблеми з якістю обслуговування, пошкодженням майна або непередбаченими додатковими витратами, які можуть стати неприємним сюрпризом.
  7. Відсутність плану “Б”. Завжди продумуйте запасні варіанти, якщо водій не приїхав, вантажники проспали і т.д.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.