Take a fresh look at your lifestyle.

Жiнка пoпереджає всіx батькiв, щоб ті нe дoзвoляли свoїм родичам цілувати маленьких дітей

0 4 452
Сім’я Сієнни відсвяткувала її другий день народження. На наступний день після торжества мама дівчинки, Савіна, помітила дивний висип на обличчі доньки. Так почався страшний період в житті сім’ї. 
Пройдуть довгі вісім місяців, перш ніж лікарі нарешті зрозуміють, що стало причиною жахливого ​​висипу на обличчі Сієнни.
«Висип був жахливим. Обличчя моєї доньки виглядало так, ніби хтось плеснув в нього кислотою. Висип поширився з рота на щоки і в область над очима”, – розповіла мати Сієнни в інтерв’ю “Inside Edition”
Це було початком кошмару.

Сильний висип Сієнни не зникав, і лікарі не знали, що робити. Дівчинка страждала протягом довгих восьми місяців. Стан Сієнни погіршився. Її обличчя було вкрите хворобливими пухирями, які кровоточили, коли лопалися.

Одяг Сієнни був постійно забруднений кров’ю, і їй важко було їсти через біль навколо рота.

Мамі часто доводилося утримуватись від прогулянок з донькою через чужі погляди і безсердечні коментарі.

Спочатку лікарі припускали, що висип Сієнни викликаний екземою або алергією. Але жоден з препаратів, які вони призначали, не допомагав. Зрештою, Сієнна була госпіталізована. Вона більше не могла їсти, і лікарі під’єднали її до крапельниці.

У пошуках причини недуги мати Сієнни ретельно згадувала події, які могли викликати хворобливий висип дочки. Тільки через вісім місяців Савіна згадала, що один з родичів якось поцілував Сієнну.

Виявилося, що у родича був герпес.

Сієнна була заражена вірусом простого герпесу 1 типу. Нарешті, лікарі могли підібрати правильне лікування.

Досить скоро шкіра Сієнни загоїлась, і вона знову могла приймати їжу самостійно.
«Вже кілька місяців Сієнна виглядає чудово, інфекція відступила», – каже Савіна.
«Все ж небезпека залишається, що хвороба повернеться. Але схрестивши пальці, ми сподіваємося, що цього не відбудеться, і її шкіра буде виглядати такою ж здоровою, як зараз. Це чудово, коли ти можеш вийти на вулицю і не чути жахливих коментарів на свою адресу.”

Тепер Савіна хоче попередити інших батьків, щоб вони нікому не дозволяли цілувати своїх дітей. Будь-хто може бути переносником герпесу, так як симптоми хвороби можуть бути приховані від очей. А маленькі діти особливо чутливі до цієї хвороби.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.