Take a fresh look at your lifestyle.

Жінка дістала з швидкоплинного каналу коляску з 2-річним малюком

0 59

Ця дивовижна історія з хорошим кінцем сталася в Айдахо. Місцева жителька місіс Покок прибирала в своєму саду. Вона живе в будинку, який розташований дуже близько до каналу з сильною течією.

Вона зізнається, що давно боялася, що хтось міг туди впасти, адже шанс на самостійний порятунок практично дорівнює нулю. Вона підняла голову і побачила, як дівчина прогулювалася з коляскою і собакою по березі цього каналу.

Раптом собака помітила щось і кинулася в бік, зачепивши коляску. Коляска впала з обриву в води каналу. Місіс Покок кинулася туди, через кілька секунд вона вже пливла в крижаній воді, намагаючись наздогнати коляску. Їй це вдалося, вона відстебнула дитину і попрямувала до берега.

«Я до сих пір не розумію, як мені вистачило сил, напевно, сам Господь направив мене». Вона вибралася на крутий берег, поранивши все тіло об гострі мушлі і камені. Вже на суші Покок помітила, що дитина  посиніла. Орна перевернула його і трохи постукайте по спині. Малюкові знову пощастило він відкашлявся і почав дихати.

Через деякий час їх забрала швидка, яку викликали інші очевидці.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.