Take a fresh look at your lifestyle.

23-річна Христина 11 дітей хоче мати найбільшу в світі сім’ю з більш ніж 100 дітьми. ФОТО

0 663

Христина Озтурк — російська модель, яка планує мати найбільшу родину в світі. У віці всього 23 років ця красуня є мамою 11 дітей. Ми знаємо, що багато хто скаже, нібито це занадто багато, особливо ті, кому важко впоратися з вихованням навіть однієї дитини, а може бути, двох або трьох. Що ще більш вражає, так це те, що Христина каже, що не зупиниться, поки у неї і її багатого чоловіка — власника готелю — не буде близько 105 дітей.

Однак Христина народила тільки одного зі своїх пучків радості, а інші діти народилися від сурогатних матерів. В даний час вона і її чоловік Галіп Озтурк живуть в Батумі, Грузія, де сурогатне материнство є законним.

Говорячи про свою приголомшливу дружину, Галіп зазначає: «З нею так легко, вона завжди посміхається і в той же час соромлива і загадкова. Вона така дружина, яку я завжди хотів для себе, необроблений діамант, де я бачив, яке в неї чисте і добре серце. »

 

За словами самої Христини, наявність великої кількості дітей-це те, що робить її щасливою. Вона завжди хотіла мати велику сім’ю і була на сьомому небі від щастя, коли чоловік сказав їй, що хоче того ж.

«На даний момент у мене 10 дітей з останнім додатком, Олівією, яка народилася в кінці минулого місяця. Старшу доньку Віку я народила сама, шість років тому. Решта дітей генетично наші з чоловіком, але виношувалися сурогатними матерями «.

 

Христина дуже популярна в соціальних мережах, де вона публікує багато фотографій своїх малюків.

Хоча вона згадала число 105 під час одного стріму, Христина тепер каже: «Я не знаю, скільки їх буде в кінцевому підсумку, але ми безумовно не плануємо зупинятися на 10. Ми просто не готові говорити про остаточне число. Всьому свій час.»

 

Ми бажаємо цій прекрасній родині тільки самого кращого в прийдешні роки. Вони так чарівно виглядають разом !

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.