Take a fresh look at your lifestyle.

“Я Не Змогла Поступити Інакше”: медсестра пожертвувала чужому хлопчикові частину своєї печінки.

0 441

Брейден Оутен – 8-річний школяр зі США. Він був абсолютно здоровою і активною дитиною, ніяк не відрізнявся від однолітків, навчався, займався спортом, грав із друзями, поки одного дня не відчув нездужання.

Батьки Брейдена стали переживати та відвезли сина до лікарні до Мілуокі. Після тривалого обстеження з’ясувалося, що в організмі хлопчика є агресивний вірус, який просто знищує клітини печінки.

Лікарі не приховували від батьків всю серйозність хвороби і радили якнайшвидше зайнятися пошуком донора для печінки, адже тільки так можна повернути нормальне життя дитині.

«Коли ми вперше почули про пересадку, ми обидва мало не зомліли. Ми навіть не могли подумати, наскільки це серйозно», — поділилася мама Брейдена Рут.

З кожним днем Брейден ставало все гірше, а донора знайти так і не вдавалося. Побачивши як переживають та вбиваються батьки хлопчика, медсестра з відділення інтенсивної терапії на ім’я Камі Лоренц, запропонувала свою кандидатуру, як донора печінки. Вона дуже щиро хотіла допомогти цій сім’ї та їхній дитині.

На щастя Камі повністю підійшла Брейдену як донора. Частина її печінки була пересаджена дитині, і незабаром вона стала одужувати.

«Немає слів, щоб висловити їй нашу подяку! Вона — самовіддана людина, яка не побоялася болю, щоб урятувати життя нашій дитині! Тепер Камі для нас є членом нашої дружної сім’ї», — сказав батько хлопчика Джеймс Оутен.

Батьки хлопчика були дуже вдячні медсестрі за те, що вона врятувала їхню дитину і запросили її до них на сімейну фотосесію.

Брейден вже повернувся до школи, він цілком здоровий, почувається добре і живе звичайним життям школяра.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.