Take a fresh look at your lifestyle.

Батько моряка з «Москви» вимагав знищити Україну, а тепер шукає зниклого сина-строковика

0 1 920

З початку війни в Україні Дмитро Шкребець не менше двох разів на день демонстрував «патріотизм» і постив у соцмережах повідомлення на підтримку армії РФ.

Він заявляв, що «такої країни, як Україна, не повинно бути, це російська земля», та інші заклики знищити все, що пов’язане із Україною.

Проте карма наздогнала його, і тепер від агресії росіянина не лишилося й сліду. Нещодавно його син Єгор «зник» при знищенні крейсера «Москва».

Молоду людину з Ялти призвали на термінову військову службу у 2021 році. Після курсу молодого бійця він потрапив на неіснуючий крейсер.

У ніч проти 14 квітня корабель «обнулили», але російське керівництво не розповідає рідним військових правду про НП.

Повідомили , що весь  екіпаж евакуювали. Це брехня!

Він стверджує, що командир крейсера та його заступник просто перестали виходити з ним на зв’язок після кількох спроб з’ясувати долю сина: » Я спитав прямо: чому ви, офіцери, живі, а мій син, солдат термінової служби, ні? «

При цьому Шкребець спочатку не обурювався, коли його сина відправили воювати, знаючи, що метою ракет із його крейсера можуть стати мирні українці.

 

Батько моряка з "Москви" вимагав знищити Україну, а тепер шукає зниклого сина-строковика

Більше того, Шкребець постійно закликав Путіна не зупинятися і показати, хто справжній «господар становища», що передбачало агресію та жертви, але чомусь він не розраховував, що його син теж може стати «вантажем 200».

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.