Take a fresh look at your lifestyle.

“Тіло виходить з-під контролю”: Путін більше не може приховувати жахливий стан здоров’я (ФОТО)

0 1 108

Зміни вигляду президента росії путіна привертають увагу всього світу. Все частіше він втрачає контроль над тілом.

Також ходять чутки про хірургічну операцію, що чекає на путіна.

Після опублікованого в соцмережах відео із зустрічі президентом Таджикистану Емомалі Рахмоном знову заговорили про очевидний поганий стан здоров’я “фюрера”.

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян, президент Білорусії Олександр Лукашенко, президент Росії Володимир Путін, президент Киргизії Садір Жапаров, президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв та президент Таджикистану Емомалі Рахмон / © Associated Press

Під час тієї зустрічі путін не міг знайти собі місця та вічно постукував ногами по підлозі. А якщо придивитися на руки, то він постійно тер пальцями ручку стільця.

Професор Ерік Бьюсі, експерт з мови тіла з Техаського технологічного університету, сказав The Sun: “Це дуже ослаблений Путін порівняно з людиною, яку ми спостерігали ще кілька років тому”, про що написало видання express.co.uk.

Цілком можливо Путін просто сильно турбується на тлі майбутньої операції, до якої вже все готово і яка має відбутися найближчим часом. Кажуть, лікарі запевняють президента РФ, що операція практично “дріб’язкова”, і навіть обіцяють поставити Путіна на ноги протягом кількох днів.

Володимир Путін та президент Таджикистану Емомалі Рахмон / ©

Раніше російський лідер підігрів чутки про погане здоров’я під час військового параду 9 травня у Москві. Він сидів, вкривши ноги ковдрою, а його образ різко контрастував з тим образом сильної та впевненої людини, яку багато хто знав у минулому.

Онкологи мають своє пояснення, чому Путін пішов війною на Україну. Вони вважають, що президент страждає на когнітивні порушення, пов’язані з його хворобою, і не завжди усвідомлює наслідки своїх дій. Що ж, схоже, за собою до могили кремлівський “фюрер” вирішив затягти й увесь російський народ.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.