Take a fresh look at your lifestyle.

Мешканка Почаєва витратила більше 1 мільйона гривень на розмови з ворожкою

0 824

Мешканка з міста Почаїв, Терпнопільської області, віддала шахрайці-ворожці 1,3 мільйона гривень.

Жінка побачила в інтернеті оголошення про допомогу у вирішенні життєвих проблем та почала спілкуватися з “екстрасенсом”.

За одну “консультацію” шахрайка брала 30 тисяч гривень.  Жінка спілкувалася з нею понад 2 місяці та витратила всі збереження своїх батьків.

Зараз жінка не може пояснити як могла віддавати такі гроші за розмови.

Жінка та її батьки звернулися до поліції щоб розібратися у цьому випадку. Жінка розповіла що наткнулася на оголошення про допомогу у вирішенні життєвих проблем в інтернеті. Коли вона подзвонила за вказаним номером її перенаправили до “екстрасенса” та попередили що розмова платна.

Потерпівша впродовж двох місяців щодня дзвонила до шахрайки, яка представилась Оленою та після розмови йшла в банк щоб оплатити розмову. Квитанції свідчать про те що одна розмова коштувала від 30 до 60 тисяч гривень.

«Тепер жінка не розуміє, як могла витрачати такі гроші. Зі слів родичів, екстрасенсорні послуги, про які вони не знали, адже донька нічого нікому не говорила, обійшлися іхній родині у 1,3 млн грн – це якщо перерахувати у національну валюту витрачені понад 20 тис. доларів та 12 тис. євро», – йдеться у повідомленні.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікований.